• Kategorija : USLUGE

Detaljna analiza aktualnog voznog parka klijenta kao i koncepta troškovnog i organizacijskog upravljanja temelji su za uspješno kreiranje našeg prijedloga više opcija održive mobilnosti. Naš pristup savjetovanju klijenata nazivamo Inteligentna Mapa Mobilnosti (IMM) koji se sastoji od 6 koraka.

Prezentacija mogućnosti – stručnjaci Autoflote klijentu prezentiraju aktualne i očekivane trendove razvoja poslovne mobilnosti.

Definiranje ciljeva – aalizirajući primjere najbolje prakse, klijent zajedno sa stručnjacima Autoflote definira vlastite ambicije i postavlja ciljeve povezane s poslovnom mobilnošću i upravljanja flotom.

Analiza trenutnog stanja – stručnjaci Autoflote izrađuju procjenu trenutnog načina upravljanja voznim parkom klijenta s organizacijskog, troškovnog i energetskog aspekta.

Izrada TCO strategije – u suradnji s klijentom, stručnjaci Autoflote izrađuju  kalkulaciju i TCO strategiju voznog parka klijenta s prijedlogom dinamike zamjene svakog vozila.

Razmatranje alternativnih opcija – klijentu se prezentiraju te stavljaju na razmatranje moguće alternativne opcije poslovne mobilnosti koje mogu pomoći povećanju učinkovitosti upravljanja voznim parkom.

Mjerenje učinkovitosti – klijentu se prezentiraju rezultati mjera učinkovitosti predloženih rješenja upravljanja voznim parkom u odnosu na prijašnje stanje odnosno definirane ciljeve.

Na bazi analize vaših poslovnih procesa koji uključuju potrebu korištenja vozila, predložiti ćemo model optimizacije broja vozila u voznom parku kao i sustava korištenja zasnovanog na TCO analizi (eng. Total Cost of Ownership). Autoflota proizvodi i usluge usmjereni su na organizaciju održivog voznog parka klijenata koji uključuje i edukacijske programa za vozače, posebno usmjerene na razvoj sigurnosti i racionalizaciju utroška energenata kao i emisije štetnih plinova.

Usluga Nabave uključuje aktivnosti komunikacije s dobavljačem, pružanja klijentu svih informacija koje su relevantne za proces isporuke, kao i nadzor procesa pripreme vozila za isporuku i same isporuke vozila vašim vozačima. Naši klijenti mogu ugovoriti isporuku vozila i na adresu svoje tvrtke ili doma.